Loopbaanbegeleiding

Spoken volgende vragen wel eens door je hoofd: “Voel ik me nog wel gelukkig in mijn huidige job? Of zou er een andere job zijn die beter bij me past? En wie kan me hierin advies geven? Wat wil ik eigenlijk? Of wat kan ik?” Misschien loop je vast in het bedrijf waar je werkt, vind je je job niet meer uitdagend genoeg, zit je met twijfels of zoek je een betere balans tussen werk en privé. Dan is loopbaanbegeleiding iets voor jou.

Tijdens jouw loopbaantraject gaan we samen kijken naar wat voor jou belangrijk is in je werk. We verkennen je talenten en je sterktes. We krijgen helder zicht op je dromen, je doelen, je waarden en je drijfveren. Maar ook op je valkuilen. Het volgen van loopbaanbegleiding wil absoluut niet zeggen dat je van werk wilt veranderen. Het kan je ook helpen om meer werkgeluk te ervaren in je huidige job.

We gaan aan de slag met praktische oefeningen en opdrachten om ook thuis mee aan de slag te gaan. Op die manier krijg je nieuwe inzichten, zelfkennis, ….

Als loopbaancoach ben ik aangesloten bij Dialogisch, een erkend loopbaancentrum. Ontdek  mijn profiel  op  de website van Dialogisch als loopbaancoach in Leopoldsburg. Je hebt recht op loopbaancheques als je aan de voorwaarden voldoet.

De eerste loopbaancheque is goed voor 4 uur begeleiding en de tweede voor 3 uur. Je betaalt maar 40 euro per loopbaancheque. Dit is erg voordelig omdat de echte waarde 169 euro per uur is.

Gratis kennismakingsgesprek

In een gratis kennismakingsgesprek proberen we je loopbaanvraag helder te krijgen. Tijdens dit gesprek krijg je ook meer uitleg over het verdere traject. Elke begeleiding is anders en daarom bestaat er geen standaardbegeleiding.

Wanneer je na het kennismakingsgesprek wenst te starten met de loopbaanbegeleiding, plannen we meteen een aantal momenten in.

Loopbaancheques

Je hebt recht op loopbaancheques wanneer je aan onderstaande criteria voldoet:

  • Je woont in Vlaanderen of Brussel.
  • Je werkt momenteel voltijds of deeltijds als werknemer of zelfstandige.
  • Je hebt minimum 7 jaar werkervaring (of 2.555 dagen) in loondienst of als zelfstandige opgebouwd over je hele loopbaan.
  • Je volgde de voorbije 6 jaar nog geen loopbaanbegeleiding.
  • Je bent bereid loopbaanbegeleiding in het Nederlands bij een erkend loopbaancentrum.

Wanneer je na het gratis kennismakingsgesprek beslist om loopbaanbegeleiding te volgen, kan je de cheques bestellen. Tijdens dit gesprek krijg je tevens informatie over hoe je deze dient te bestellen.

Loopbaanbegeleiding zonder loopbaancheques

Indien je geen recht hebt op loopbaancheques, kan je alsnog loopbaanbegeleiding aanvragen aan hetzelfde tarief als een psychotherapeutische sessie (65 euro per uur).

Heb je vragen of wens je een afspraak?

Neem gerust even contact op!

Back to top