Hi, ik ben Nathalie…

Vanuit mijn opleiding in de toegepaste psychologie en mijn werkervaringen, ontdekte ik een gedrevenheid in het opnieuw richting geven van mensen die even op een zijspoor zitten. Het geven van inzichten, het helpen talenten te ontdekken, mensen doen groeien die het gevoel hebben even vast te zitten, … het geeft me ontzettend veel energie!

Vanuit deze gedrevenheid besloot ik me eerst verder te verdiepen als integratief psychotherapeute. Gaandeweg merkte ik dat mijn passie ligt bij het begeleiden van personen naar meer werkgeluk en besloot ik deze passie te volgen door het volgen van opleidingen tot loopbaancoach en stress en burn-out coach. Sinds 2019 ben ik erkend stress & burn-out coach en sinds 2020 werk ik als loopbaancoach.

Ondertussen heb ik meer dan 14 jaar ervaring in het begeleiden van verschillende doelgroepen. Dankzij mijn brede ervaring en opleidingen beschik ik over een waaier van methodieken. Mijn begeleidingen kenmerken zich door een warme, empowerende en empathische aanpak waarin jij als cliënt centraal staat. Zonder oordeel, vanuit een oprechte empathie en met een open mind luister ik naar jouw unieke verhaal. Ik nodig je daarbij ook uit om zonder oordeel naar jezelf te kijken. En van hieruit tot inzicht te komen in je denken, voelen en handelen en dit voornamelijk op professioneel vlak.

Sinds 2012 werk ik in een eigen praktijk. In 2020 sloot ik me aan bij het erkende loopbaancentrum Dialogisch coaching en geef ik ook loopbaanbegeleiding met de loopbaancheques. Het geeft me energie en voldoening om mensen te  ondersteunen in hun zoektocht naar meer werkgeluk.Omdat ik het belangrijk vind om de kwaliteit van de begeleidingen te optimaliseren, volg ik op regelmatige basis intervisie, supervisie en bijscholingen.

Opleidingen

  • 2020 : Opleiding tot loopbaancoach – Systo
  • 2018 – 2019 : Opleiding tot stresscoach en burn-out coach – HRD Academy
  • 2009 – 2013: Opleiding integratieve psychotherapie – Educatieve Academie
  • 2003 – 2006: Bachelor in de toegepaste psychologie – Lessius Hogeschool

Beroepsverenigingen

  • Vereniging voor Erkende Stress-en Burn-out coaches (VESB)
  • Vlaamse Vereniging van Therapeuten in de Interactionele Vormgeving (V.V.T.I.V.).

Heb je een vraag?

Neem gerust even contact op!

Back to top